Jag får faktiskt sommarlov nu!

Sista uppdraget för terminen. Nu ska jag ha sommarlov! Avslutade i veckan i Helsingborg med utsikt över havet samtidigt som jag föreläste. Typiskt mindre bra eftersom man måste anstränga sig vansinnigt för att inte bara titta på havet …

De sista dagarna var jag trött och när man har gjort det här ett tag vet man hur man måste ta hand om sig själv så istället för att rasa vidare efter sista föreläsningen och åka ut till flyget åkte jag till favoriten i Ängelholm. Jag tog in på fina hotel Lilton. Privatägt och alldeles ljuvligt personligt och välkomnande och väggarna är fulla av små tavlor med hälsningar från alla möjliga människor och frukosten är sannolikt trevligaste frukosten i hela Sverige.

Nästa uppdrag blir den 9 augusti och då åker jag till TÄLLBERG! Och dagen efter till Värmland. Sedan kör vi plattan i mattan och rakt in i en fantastisk hösttermin. Min lycka att få jobba med det jag gör och som är allra allra roligast. Hur länge ska jag jobba så här mycket? Så länge jag har något att ge och så länge jag kan bidra med någonting.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *