Dagbok för Vardagslycka kommer snart!

Den 5 november kommer min och Sara Olssons bok Dagbok för Vardagslycka ut! SOM vi har jobbat med den här för att få till någonting som kan användas av alla och som man snabbt kan förstå och förhoppningsvis bli lite kär i.

Tanken till boken uppstod när vi läste om en studie som visade att människor efter att ha skrivit ner det de är tacksamma för, redan efter 90 dagar mådde mycket bättre innan testet.

Man sa att man kände sig mer positiv och att man fick en bättre självbild (tyckte mer om sig själv), man sov bättre och kände sig inte lika påverkad av stressiga situationer plus att man kände sig gladare.

90 dagar, tänkte jag och så pratade jag med Sara (min yngsta dotter) som bland annat är en oerhört skicklig tecknare och grafisk designer om hon hade lust att göra något med det där, tillsammans med mig. Och så gjorde vi den bok som nu kommer, på Mondial förlag, den 5 november och vi är så stolta!

Boken har 90 dagbokssidor som varvas med illustrationer och fakta. Det kommer att finnas signerade ex att köpa men bara i begränsad upplaga. Du kan bevaka boken här så att du inte missar. Jag menar bara … kan man tänka sig en bättre julklapp än en dagbok för att må ännu bättre?!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *