Jag väljer bara bra människor

Jag har skrivit krönikor i HÄLSA under några år nu. Ett rent nöje. Inte bara för att jag är väldigt förtjust i att skriva utan för att det är så fina människor som jag har att göra med på tidningen. Och på Egmont som publicerar tidningen.

Det blir alltid så tydligt för mig. Att jag varenda dag väljer att handla där det är trevligt folk, jag väljer att köpa glasögon där dom är så glada när jag kommer. Jag väljer naprapaten på Odengatan för att dom alltid är så välkomnande och förstående (när jag inte gjort mina övningar). Jag väljer tandläkare så, taxibolag, läkare, jag väljer hotell på samma sätt.

Flera studier gör ju gällande att vi väljer utifrån bemötande. Inte faciliteter (jag menar … alla hotell har ju en säng på rummet och en dörr att stänga) utan människorna som jobbar där.

Därför vill jag blogga här. För att dom är himla trevliga och för att jag är väldigt förtjust i att skriva. Blir glad om du vill hänga på. Här kommer det mest att handla om oss människor och om rädsla, mod, stress, livspussel, relationer, hopp och förtvivlan, sorg och kärlek. Inte så mycket om blommor (jo, kanske, jag kan behöva hjälp med mitt palettblad) och inte så mycket om mat. Absolut ingenting om smink (tror jag) eller om bantning (absolut inte, inte ens Viktväktarna kommer in här). Det blir garanterat något om några böcker, om hur man kan få det lite mer som man vill ha det och om jobb och resor mellan uppdrag.

Här kan man kommentera också och vet du lite lite om mig så vet du mycket om att jag inte kommer att lira med rövhattar, homofober och rasister. Eller elaka människor i allmänhet. Men som sagt, såna finns inte här. Välkommen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *