En guldgruva

Det här ska bli en guldgruva för dig som vill få nycklar till sånt som är knäppt i livet. Vare sig det handlar om stress eller relationer eller irritationer. Vi ska prata om varför man blir så förbannad så att man lägger sig på biltutan, hur man kan klara av andras förväntningar och sina egna krav, livspussel, stress och press och vad man gör med kompisar som inte ställer upp.

Nu kan man kommentera på den här bloggen. Det är en förutsättning för mig, att ha en dialog. Jag hoppas du känner dig så varmt välkommen som jag skulle vilja att bilden förmedlar.

Snart dags att blomstra upp min balkong. Vill ha vackra växter som klättrar på räcket. Tar tacksamt emot förslag på olika sorter? Gärna på tåliga växter då. Jag var tvungen att köpa nya penséer idag. Jag har haft ihjäl dom som jag köpte för tre veckor sedan och även två orkidéer. Men jag är bra på annat.

3 reaktioner på ”En guldgruva”

  1. Hej, härligt med dialog i din blogg. Jag planterade två stycken klockranka (Cabaea scandens) i en stor kruka på min balkong i våras för att få ngt som klättrade och den blev helt underbar! Jag tror att den är hyggligt tålig, jag behövde vara borta en del under sommaren pga sjukdom i familjen och klockrankan överlevde detta! Lycka till hälsar Helene i Gbg

      1. Ja det gick att tolka, med tanke på att vi redan haft 20 grader varmt i Gbg i veckan…;-) Det var våren 2021 som jag planterade de. Det vete sjutton om de överlevt vintern på balkongen, men har inget bra ställe att övervintra på. Inte så ’hållbart’ att köpa en ny men de ger så mkt tillbaka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *