Hej västkusten!

Ovanligt många uppdrag på västkusten den här månaden.

Förra veckan var jag på Bohusgården och jobbade med folk i Uddevalla kommun. Bodde på Bohusgården som ligger med en oslagbar utsikt rakt ut mot havet.

Jag väljer ju ställe efter var de har trevlig personal och en lite skön känsla. Personalen på Bohusgården är alldeles fantastiskt trevliga men så synd att man har utvecklat hotellet till att mer likna en strandad Finlandsfärja.

Tre olika byggnader som inte alls hänger ihop och plötsligt var jag inte längre på det fina mysiga Bohusgården utan i korridorer som påminde mig om min lagerlokal i Stockholm. Jag bytte rum och fick så fin service och kunde inte klaga på någonting.

Ska man till Bohusgården får man ha överseende med en rätt ofräsch buffé (med lax som smakade tvättmedel), konstig inredning med tavlor som hänger i märkliga formationer, plastväxter, en salig och rörig blandning av möbler som sällan passar ihop med något, ett galet varmt gym (pga glastak och ingen ventilation), ca hundra olika trappor till allt möjligt och upp till tre hissar för att komma till frukosten.

Inte mitt bästa ställe men alla konferensdeltagare älskar Bohusgården eftersom de har godis till konferensfikat. Och inte bara godis i en skål utan mjukglassmaskin, lösgodis, klubbor, muffins, grädde, våfflor och lite till. helt klart svårt att få tillbaka sina konferensdeltagare efter kafferasten.

Direkt från Uddevalla till Malmö (via Göteborg) med tåg och ynnesten att få träffa fantastisk förskolepersonal som hade en helkväll på Ribersborgs Kallbadhus. Rakt ut i havet, rakt in i värmen och sedan hem med en stor bukett pioner. TACK veckan!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.