Jag tar alltid hjälp

Om jag kan, om det går och det finns möjligheter så tar jag ofta hjälp. Jag tror det kom på grund av att jag någon gång i livet på riktigt förstod att jag inte klarade allt, kunde allt, orkade allt, hann allt.

Jag tar hjälp när jag har stora lass med sopor som ska till återvinningen, när matta ska tvättas och ibland när jag ska handla mat. En gång för länge sedan tog jag till och med hjälp av en personlig shoppare på NK. Då kostade ett par timmar 1400:- ca och jag tänkte herregud så dyrt men eftersom jag då, runt 2003, modemässigt hade fastnat på 80-talet behövde jag allvarlig hjälp.

Nu har jag tagit hjälp av My Shack för att få allt i lägenheten att hamna på rätt ställe, hänga ihop och harmoniera. Jag har bott här i lite mer än ett år nu och när jag flyttade in tog jag med mig gamla möbler och kompletterade med saker jag hittade på auktion och Blocket och lite här och där och mitt dilemma är att jag faller för fina saker med charm och så kommer jag hem med min nya skatt och inser att den inte passar någonstans.

Nu har vi i alla fall enats och Lotta och Jessica har tagit fram så fina förslag.

MEN … tapeten i hallen (översta bilden med liljekonvaljer). Den ska tapetseras från golv till tak. Är den fin och härlig eller stökig och stressig? Tapeten längst ner ska sitta i köket. Den passar där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *