Tack och hej

Eller ja, till bloggen i alla fall.

Min ambition med bloggen var att få lite interaktion, samtal och dialog. Det har inte blivit så mycket sånt och då den kräver en hel del tid och jag behöver lägga den tiden på mina egna företag och mitt vanliga jobb så blir det tack och hej till bloggen. Man kan inte få allt, man kan inte hinna med allt och göra allt man vill.

Krönikorna som du hittar i tidningen kommer jag att fortsätta skriva. I nästa års första nummer skriver jag om varför vi inte ska vara i sociala medier och varför vi bör tänka på att vara det … och i nummer tre skriver jag om att man aldrig ska vänta med att öppna en flaska fin champagne.

Vi ses där. Och du hittar mig annars på min egen webbsida och instagram samt facebook (där jag i dagarna skriver om varför man inte ska sätta upp mål inför 2023!). Önskar dig ett fint och gott nytt år.

2 reaktioner på ”Tack och hej”

  1. Hej! Jag förstår att du lägger ner bloggen om du inte får respons. Jag har precis ”hittat” dig och kommer läsa dina krönikor. Du tar upp viktiga ämnen som jag kan relatera till. Att bryta osunda mönster och gå emot sin familj kräver mod och till viss del dårskap. Jag är ”dåren”i min familj 😊
    Ser fram emot framtida läsning.
    Mvh Monica

  2. Hej, jag heter Nira Shalom och jag vill dela med mig av de goda nyheterna om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek till världen. Jag var förkrossad när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men en vän presenterade mig för Baba Wale da Wiseman, den store budbäraren. Jag berättade om mitt problem för Baba Wale och förklarade hur min ex-kärlek lämnade mig och hur jag behövde ett jobb i ett stort företag. Han försäkrade mig att jag hade kommit till rätt ställe, där jag skulle få min hjärtefråga utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag skulle göra, och efter att ha följt hans instruktioner ringde min kärlek mig inom de kommande 2 dagarna och bad om ursäkt för att ha lämnat mig tidigare. En vecka senare kallade mitt önskade företag mig på intervju för tjänsten som arbetsledare.
    Jag är stolt över att få dela med mig till världen hur Baba Wale hjälpte mig att uppfylla mitt hjärtas önskan. Baba Wale är specialist på alla typer av trollformler och god magi. Om du behöver någon form av hjälp, vänligen kontakta Baba Wale på babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +2348136951551
    Tacka mig senare!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *